Eläiniloa

Nyt on tämän hetken koulut käyty ja Eläintenkouluttajan näyttötutkinto suoritettu onnistuneesti läpi joten oli aika jatkaa eteenpäin kohti seuraavaa unelmaa.

Perustin yrityksen nimeltään Eläiniloa.

Sen on nimensä mukaisesti tarkoitus tuottaa iloa eläimille sekä omistajille. Tarjoan eläinilon kautta eläintenkoulutustunteja, kursseja, luentoja sekä kaikkea mahdollista mukavaa mitä tässä matkan aikana keksii. Jos haluat oppia aivan uusia juttuja tai eläimesi kanssa on haasteita, ota rohkeasti yhteyttä, mietitään mikä juuri sinun kohdalla voisi toimia parhaiten!

Minun tapani toimia on opettaa omistajalle ”työkalut” miten kouluttaa ja toimia eläimensä kanssa sekä katsoa yhdessä että tekniikka ja koulutus etenee! Näin ollen omistajan hyötyy moninkertaisesti koulutukseen laittamastaan panostuksesta kun saa työkaluja itselleen.

Opetan pelkästään eläintä silloin kun eläin, esimerkiksi hevonen tuodaan meille tänne Valoharjuun koulutuspaikalle. Toki ohjeistan silloinkin myös omistajaa, mutta harjoitustyön teen silloin minä.  Muissa tapauksissa perusharjoittelun huolehtii omistaja koulutustuntien välissä.

Tässä siis toiminnastani tiivistetysti ja lyhyesti kerrottuna, mutta jos joku asia jäi mietityttämään, haluat lisää tietoa tai varata tunnin itsellesi, ole rohkeasti yhteydessä! 🙂

 

Valoharjun hevostilan sivut jatkavat edelleen toimintaansa ja päivitän edelleen eläinten kanssa touhuiluistamme juttuja niinkuin aiemminkin.

 

Ps. Pakko mainita vielä että Pennun kanssa oikeille urille – kurssi  alkaa aivan kohta, ke 11.4.2018, kannattaa ilmoittautua!

Kurssille voi osallistua alle vuoden ikäisten koirien kanssa.

Kurssi tehdään yhteistyössä Kangasniemellä toimivan ihanan eläinlääkäri Marika Oksasen kanssa. Kurssilaiset saavat perustaitojen lisäksi pennun kanssa tutustua eläinlääkärillä oloon ja opetettua siitäkin tapahtumasta mukavan ja positiivisen jutun. Jolloin aikuisenakin eläinlääkärillä käynti on helppoa ja mukavaa!

Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse soittamalla, tekstiviestillä 044 3234759

tai sähköpostilla annukka@elainiloa.fi

 

Tervetuloa! Toivottavasti näemme kurssilla tai tunnilla.

Post navigation