Kepparikerho?

Onnistuneen kepparitapahtuman jälkeen minulta on kyselty kepparikerhoa, johon olenkin jo vastannut että mikäpä ettei! 🙂 Se varmasti olisi mukavaa! 

Tällä hetkellä valmistelen näyttötutkintoani ja kaikki aikani menee siihen, joten ihan heti en pysty kerhoa järjestämään. Mutta reilun kuukauden päästä olen (toivottavasti) saanut kaikki koulujutut ohi joten sen jälkeen mielellään pidän kerhoa.

Nyt siis voisinkin heittää palloa kaikille innokkaille, että laittakaapa mietintämyssyä päähän minkälaiseen kepparikerhoon olisitte innokkaita osallistumaan ja mitä toiveita teillä olisi. Voisin kerätä toivomuksia kasaan ja tehdä suunnitelmaa teidän toiveiden ja omien ajatusten pohjalta.

Eli nyt vaan ideoilla pommittamaan ja aikataulusta sekä päivämäärästä saa heittää myös toiveita! Ideoita voi laittaa tähän alle kommenttikenttään, sähköpostilla, viestillä tai soittamalla tarvittaessa. Kepparikerho on siis lapsille sekä aikuisille! <3

 

Ps. Valoharjun kepparitalliin on juuri saapumassa uusi uljas polle ja nimen keksiminen on vielä kesken joten mikä sopisi Ladyn, Prinssin ja Ducatin seuraksi? 😉